marți, 24 septembrie 2013

Dress like Reese Witherspoon

Dorothy are pantofi de rubin, Reese are pantofi de smarald semnati Jimmy Choos. - scrie people.com in articolul de prezentare a celor mai bine imbracate actrite din 2013 (Best Dressed 2013). Cum as putea sa nu fiu de acord cu ei... stilul Reese Witherspoon il admir de multa vreme asa ca iti arat mai jos si tie... how to dress like Reese.

Incep cu tinute elegante, pentru ca Reese Witherspoon s-a remarcat mereu prin eleganta clasica, impecabila, de foarte mult bun gust si prin acel zambet inconfundabil pe care nu il rateaza nici un fotograf.

A castigat Golden Globe in 2005... imbracata cu o rochie superba a urcat pe scena si a spus: Bunica mea m-a invatat sa fiu o femeie adevarata: sa fiu puternica, sa am respect pentru mine insami si pentru nimic in lume sa nu renunt la acestea. Zic eu, ca actrita celebra ne-a demonstrat ca are principii de viata simple, dar sanatoase.

In 2013 people.com o trece pe Reese Witherspoon intre cele mai bine imbracate actrite ale anului facand referire la un alt outfit superb: rochia alb-negru semnata Jason Wo asortata intr-un mod inedit cu pantofii de... smarald. As caracteriza in trei cuvinte outfit-urile lui Reese pe covorul rosu: INEDIT, ELEGANTA, PUTERE


Mama a trei copii, Reese Witherspoon adopta in restul timpului tinute in stil casual chic. Mereu cu picioarele pe pamant*, matura si rafinata, nu uita niciodata sa fie tanara si sa se simta bine. Camasa in carouri, descheiata astfel incat sa sublinieze decolteul isi indeplineste rolul intocmai: evidentiaza feminitatea si latura ei sexy. Ochelarii negri, bijuteriile si accesoriile in acelasi stil casual chic, nu ii lipsesc aproape niciodata.


Reese cea sexy

Din 2007, Reese este Ambasador Global Avon. Dupa ce trece printr-un divort finalizat in 2008, poate la fel ca orice femeie, Reese Witherspoon isi schimba atitudinea, lucru usor de observat in aparitiile ei. Afiseaza acum o imagine noua, mai sexy decat inainte, mai sigura pe sine, as spune eu ca are o atitudine invingatoare exact asa cum trebuie cand treci printr-un impas si trebuie sa iei lucrurile de la inceput...


*In aprilie 2013, Reese Witherspoon si sotul ei Jim Toth au fost arestati si inchisi pentru cateva ore pentru consum de bauturi alcoolice si tulburarea linistii publice. Ajung evident in atentia presei, iar Reese Witherspoon declara ca Cuvintele pe care le-am folosit in acea seara nu reflecta cine sunt eu si imi pare rau pentru cum m-am comportat. Sa fie oare o dovada ca si cei mai... perfecti... au scapari de comportament? In orice caz, fanii o admira in special pentru cariera ...asa ca au ramas alaturi de ea, avand in continuare incredere in femeia cu picioarele pe pamant si urmandu-i adesea exemplul.

Poti admira si tu stilul si atitudinea lui Reese Witherspoon in cateva filme pe care ti le recomand: Povestea lui Johnny Cash (Walk the line) - filmul vietii ei, pentru care a castigat Oscarul in 2006, Blonda de la drept (Legally Blonde), Tentatia seductiei (Cruel intentions), Asta inseamna razboi (This means war) sau De Craciun, nu stam acasa! (Four Christmases).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu