luni, 2 septembrie 2013

Prognoza de stil in... toamna 2013

Toamna 2013 va fi un sezon al dualitatii si al contrastelor care se atrag. In toamna 2013 orice margica, orice bijuterie extravaganta, orice urma de stil rock chic se va completa "according to the actual trend" cu o rochie minimalista, sobra, chiar cu o nota sport. Vi se pare un amalgam de stiluri de neinteles? Sa va luminam:

1. Fiecare esarfa plina de volum isi va gasi ca amica de sezon tomnatic o poseta discreta, o geanta de zi care NU iti ia privirile.

2. Pentru fiecare tweed de inspiratie masculina exista acea bucatica de catifea rafinata care il aduce in trend 2013.

3. Fiecare material are colturi rotunjite, margini pliate si nu in ultimul rand cateva accente rock.

4. Gentile, nu demult evidentiate la maximum prin dimensiuni, forme si culori, in toamna 2013 devin timide, ramanand in umbra hainelor din garderoba. Unii designeri le-au incorporat pur si simplu in tinuta, transformand gentile sau posetele in buzunare imense ...o idee care mi se pare extrem de practica, dar esteticul devine discutabil si nu va fi tocmai usor de adaptat astfel de modele pe stilul tau. Daca gentile au fost pe cale de disparitie pe podiumurile de la New York si pana la Paris, haina insa... "il face pe om". Imbogatita din plin cu accesorii, bijuterii sau materiale stralucitoare, tot ce inseamna haina se transforma pur si simplu in opera de arta. O opera de arta care arata impecabil si iti ia ochii prin forma si culoare.

Demonstratia este chiar in show-ul semnat Versace unde am vazut tinute care mi-au placut enorm si care m-au convins: exista rock si office in aceeasi tinuta, exista stralucire si detalii abia distinse care fac diferenta... ce sa mai comentam, acesta este Versace:



 5. Personajele lui Hitchcock par a fi in voga ...cu riscul de a ne repeta spunem: hainele cu accente "de groaza" se poarta... punct! Ramane de vazut ce poate crea imaginatia in materie de stil astfel incat rezultatul final sa nu fie tocmai infiorator. Caracteristici esentiale ale unei tinute pline de stil in toamna 2013: mister si glamour inspirate din anii '40, '50 si inceputul anilor '60.

Va dam si o inspiratie pentru un stil de vedeta in toamna 2013 de la starurile Beyonce si Rihanna:


Cam asta e prognoza pe toamna 2013 ...ingredientele vi le-am dat si suntem tare curiosi in ce retete de stil le veti folosi voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu