joi, 12 septembrie 2013

Tendinte de toamna 2013 - lenjerie intima

V-am dat prognoza de stil in toamna 2013 intr-un articol anterior, dar am omis un subiect... fierbinte :) O femeie care pune pret pe tendinte si isi doreste sa ramana mereu tanara si in voga, se intreaba cu siguranta: ce lenjerie intima e in trend in toamna 2013? ce costume de baie pregatesc pentru vacanta din acest sezon?

Asa ca am pastrat cateva idei hot special pentru acest articol si asa cum te-ai obisnuit iti trasez in linii mari cum arata o lenjerie sexy care nu va da gres la ocazii speciale si ...in nopti fierbinti:

Lady in RED avea cu siguranta o lenjerie sexy...

Cred ca stii deja... se crede ca in noaptea de Revelion cea care poarta o lenjerie intima de culoare rosie va avea noroc si va fi iubita tot anul. Ei bine, sunt convinsa ca lady in red purta lenjerie sexy nu doar o data pe an...pentru ca lenjeria sexy este ...rosie. Iti place argumentul, nu? Iti aduci aminte de vreun moment in care lenjeria rosie sa nu fi fost la moda? Eu nu! Mereu in trend, pe copertile revistelor si in cele mai noi videoclipuri lenjeria intima rosie a fost prezenta. Rosul ramane simbolul focului, al pasiunii si mai ales al iubirii asa ca daca traiesti o iubire pasionala, nu e nimic mai potrivit decat lenjeria rosie.


O lenjerie sexy desfiinteaza cuvantul TABU

Exact cum iti spun: o lenjerie sexy descopera mult, foarte mult, niciodata prea mult. Daca din fire esti mai timida, iubitul tau isi doreste cu siguranta ca macar in clipele de intimitate sa iti invingi acest sentiment. Alege o lenjerie sexy care sa il convinga ca poti sa fii rea, obraznica si ...evident, in tendinte. Daca nu esti tocmai timida, atunci doar sa cauti acea lenjerie pe... imaginatia ta. Vezi in imagini ce vreau sa zic.


Costumele de baie sunt... rock style, sexy si evident exotice

In valiza de vacanta nu pot lipsi cel putin doua costume de baie. Costumul de baie Melanie Humus pe care il poti cumpara de pe www.looksexy.ro e pe placul meu si ti-l recomand cu placere pentru ca se preteaza tendintelor actuale. Costumul de baie verde, deux-pieces Eliza Radiance il poti alege de asemenea pentru o vacanta cu adevarat exotica. Nu uita sa le accesorizezi cu bijuterii cat mai voluminoase pentru a evidentia accentele rock deja renumite a fi in tendinte in toamna 2013.



Intr-o seara romantica de toamna 2013, tendintele in lenjerie intima vor aduce cu siguranta marilor iubiri acele condimente de care au nevoie... tu cum le preferi? picante, dulci...?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu