vineri, 17 ianuarie 2014

Ghidul tau de moda in 2014

Orienteaza-te dupa ghidul de moda de mai jos si fii in trend in 2014:

Culorile anului 2014

Culoarea anului 2014 este rosul-orhidee, acel rosu purpuriu atat de rafinat, incat e imposibil sa nu ii gasesti loc in garderoba ta in trend. Nuantele asemanatoare intra si ele intre culorile anului de la roz-pal la mov si violet, asa ca ai de unde alege ceva pe placul si pe garderoba ta.

In 2013, culoarea anului a fost albastrul. Ne-au surprins nuantele de albastru atat in colectiile creatorilor de moda, cat si in viata reala. 2014 va fi un an al culorilor ce vin perfect asortate cu albastru. Deci, daca pana acum ai achizitionat outfit-uri in nuante de albastru, afla ca ai facut o investitie inspirata pentru ca raman la moda si, in plus, este in trend sa le accesorizezi de exemplu cu bijuterii si accesorii orange.

Haine in trend in 2014

Iata o scurta lista tipurilor de haine ce vor fi in trend in 2014 si... am incercat sa le "sortam" astfel incat sa le poti purta cat mai multa vreme:

Creatorul de moda Michael Kors aduce pe podium albul propunand modele inedite de fuste si bluze sport pentru primavara 2014. Accentele subtile, brodate din materiale stralucitoare au inceput sa isi faca aparitia in randul vedetelor.


Daca in 2013 au fost la moda top-urile care lasa abdomenul destul de vizibil, anul acesta... wow!! top-urile intra la apa aproape de tot. Exemple iti ofera creatorii de moda Vivienne-Tam sau Nicole Miller. Este interesant de observat ca apar accesorii de efect: cercei de buric sau accesorii inedite pentru urechi care compenseaza oarecum absenta de material din tinuta.


Primavara 2014 haine in trend inseamna haine lejere, materiale usoare si pline de volum, indiferent ca vorbim despre bluze, pantaloni sau rochii. Imi plac hainele propuse de Helmut Lang care se preteaza si stilului office, iar Gucci vine cu unele creatii la fel de interesante pe stil casual de asta data. De observat este pandantivul bine plasat si de efect.



Ghid - ce bijuterii cumperi in 2014

Pe scurt, bratari !!! Dar nu numai: inele cu multe pietre mari sau mici, evident in nuante de albastru, orange sau alb vor fi in trend alaturi de cercei surub si pandantive cu monturi de forme geometrice cat mai clar conturate. Indiferent de sezon, bratarile, dintre toate bijuteriile sunt must-have.

Sunt la moda si vor fi in trend tot anul 2014 bratarile de aproape orice fel: bratari cu pietre semipretioase sau handmade, din piele, cu o varietate uimitoare de accesorii florale. Raman ca in fiecare an la mare cautare frumoasele bratari cu perle. Fie ca sunt albe, fraise, negre sau lila, ele nu se vor demoda niciodata.

bratari cu pietre
 bijuterii perle
La capitolul bijuterii si in special la pandantive, e bine sa te orientezi nu neaparat spre forme stricte, drepte, ci spre stilul minimalist si forme de efect. Pandantivele personalizate cu monograme vor fi vizibil afisate de catre staruri si poate si de... tine. Iti spun un secret: bijuteriile placate cu aur sunt vedete in 2014, iar ca pietre pretioase si semipretioase e cazul sa te orientezi catre safir, ametist si cubic zirconia in culorile mai sus amintite. 
pandantiv personalizat monograma


bratari

Bijuteriile multicolore sunt piese de rezistenta in continuare si sunt cele mai in masura sa accesorizeze un outfit alb sau uni de alta culoare in trend.
bijuterii multicolore
Da-ti gata prietenii cu bijuterii si accesorii in trend in 2014, foloseste ghidul de moda pentru culori si adopta haine pe stilul tau pentru a te simti asa cum esti: frumoasa.

In speranta ca ghidul de moda de mai sus iti va fi de ajutor iti uram:
Un 2014 in trend!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu