vineri, 18 februarie 2011

Jeans trend perfect... barbatesc

Unii considera ca blugii barbatesti sunt articole de imbracaminte monotone si plictisitoare, altii, din exces de zel poate, poarta exclusiv piese extravagante... Ce blugi sunt in trend pentru barbati in 2011?

In colectiile arhicunoscutelor marci Levi’s, Wrangler, Lee, Diesel, Nudie de jeans pentru barbati regasim anul acesta linii clasice, dar si modele evazate sau stranse pe picior.

Modelele stranse pe picior, analoage ale blugilor pana de dama, sunt una dintre alegerile bune, designerii conturand piciorul cu sublinierea coapselor. Totusi, pentru un plus de masculinitate, este ideal sa se stranga in dreptul gambelor fara a se mula foarte tare pe picior. O mica exemplificare:


Multi dintre voi nu sunt poate de acord ca acest model este suficient de barbatesc si il considera prea excentric, nepotrivit pentru a exprima seriozitate si distinctie... Tocmai de aceea este un model recomandat celor mai tineri, dar cu o constitutie ceva mai musculoasa.

Blugii evazati revin in trend, iar daca cumva credeati ca podiumurile i-au respins vreodata, aflati ca nu este deloc asa! Ei sunt mereu de actualitate. Clasici, confortabili, eleganti si atragatori, jeans-ii de acest gen sunt potriviti si tinerilor cu o constitutie mai slaba, dar si adultilor carora chiar le pot oferi un look mai tineresc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu