vineri, 18 iunie 2010

Stil Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este anul acesta erou principal negativ in Iron Man 2.. un film in care efectele speciale si scenele de lupta sunt la cel mai inalt nivel. Intr-un film iubit nu doar de baieti a fost ales un model feminin de invidiat ce a ridicat febra Hollywood-ului inca din 2005.. de ce oare? Sa fie pentru ca fara ea scenele nu ar fi fost atat de.. explozive?!

Nu vom accentua cariera artistica incontestabila. Scarlett nu este doar actor de succes si cantareata, inainte de orice este FEMEIE.. un model ales ca imagine pentru campanii pubilcitare ce poarta semnaturi precum Calvin Klein, L'Oréal sau Louis Vuitton.

Sa vedem cateva imagini si sa furam un strop din sarmul ei!


In timpul liber nu se ascunde de ochii publicului si alege sa fie casual.. deci este un om normal?! Pantaloni scurti si maiou in nuante de kaki. Pantofii sport cu talpa joasa spun raspicat ca s-a ales cuvantul de ordine: COMOD. Ochelarii mari semneaza parca tinuta in trend, iar accesoriile o pastreaza in actualitate: ceas alb de mari dimensiuni, cercei si inel finut plasate alaturi de un colier ce pica bine.


Pentru ca suntem in plina vara a doua imagine este cea mai exotica! Ce invatam? Ca exotic inseamna culori tari in combinatii neasteptate, bijuterii putine dar inedite, in culori contrastante cu restul tinutei si poate in primul rand SEX-APPEAL. Frumos! Este aleasa o coafura la fel de lejera ca intreaga tinuta si un machiaj fin si.. gata de aventura!


Ne place si tinuta office! La o fusta conica neagra, cu talie inalta se pare ca trebuie sa alegem ceva mai vaporos ca top. Culoare? Ea a ales albastrul.. pentru orice culoare tonica ati opta trebuie sa o scoateti numai pe ea in evidenta! Acest detaliu si funda neagra ce subliniaza talia pastreaza un RAFINAMENT aparte. Cateva accente rock style la capitolul bijuterii sunt binevenite intr-o astfel de tinuta altfel prea cuminte. Alesi cu grija, cu un imprimeu deosebit dar nu foarte strident, pantofii sunt decupati si fara a imbraca glezna pentru a nu scurta mai mult picioarele, efect ce nu avantajeaza mai ales cand fusta este la o astfel de lungime.


Ne oprim la o ocazie speciala.. Rochita babydoll capata o ELEGANTA aparte in culoare uni. Materialul vaporos cu efecte electrice descopera silueta exact atat cat trebuie. Decolteul larg este lasat sa isi joace rolul fara a fi acoperit de accesorii. Ele sunt plasate mult mai discret decat ne-am astepta poate, insa stralucesc exact cat e nevoie. Ciorapii plasa doresc sa aduca o nota de extravaganta si mister. Pantofii simpli, negri sunt meniti sa lase rochia sa se ocupe de noaptea magica. Machiajul de asta data mult mai strident contureaza ochii si mai putin buzele, spre a ramane departe de vulgaritate.


Stil Scarlett Johansson.. nu e foarte greu de abordat indiferent de buget daca te orientezi in aceeasi directie: COMOD, SEX-APPEAL, RAFINAMENT, ELEGANTA.. sunt secretele ce ofera acel special dupa care toate tanjim.