marți, 2 martie 2010

Caseta 2010 pentru bijuterii

Acest articol doreste sa reuneasca iubitorii de bijuterii, pasionatii de moda dar si designeri sau importatori de bijuterii pentru a discuta asupra temei propuse, a tendintelor anului 2010 in ce priveste purtarea bijuteriilor.

Ce bijuterii se poarta in 2010? Am aflat si va voi spune si voua!

Incep cu cei mai sceptici, pe care doresc sa ii anunt ca 2010 NU este deloc la fel ca alti ani! Economia in schimbare isi pune amprenta asupra industriei bijuteriilor nu doar financiar vorbind, ci mai ales din punct de vedere al atitudinii fata de purtarea minunatelor podoabe din aur, aur alb, argint sau fantezie. Intrebarea "Ce se poarta in 2010?" are cateva raspunsuri ce merita subliniate:

1. Colierele: Va mai amintiti de modelele florale "gigant" sau de impunatoarele coliere cu pietre mari si foarte mari? Ei bine, puteti sa le mai iubiti inca, dar Colier din argint cu ametist
tendinta catre acest tip de bijuterii uriase este in scadere incepand cu toamna anului 2009. Asa ca 2010 nu mai pune atat de mult accent pe dimensiuni. Anul acesta vor fi in mare voga colierele cu modele asimetrice, pietrele de efect - precum agata neagra sau alba si culori de impact - de exemplu roz si bleu - care pot completa cu succes tinutele kaki, freise sau in alte nuante pastel, de asemenea in trend.

2. Cerceii candelabru: Da! Raman pe lista bijuteriilor anului 2010! Fie ca provin din faimoasele colectii inspirate din cultura indiana, fie ca sunt modele destinate parca unei vacante exotice, ele sunt inca foarte apreciate. Totusi noul sezon aduce un plus acestui tip de cercei: pietrele pretioase si semipretioase - granat, topaz, ametist sunt un must-have in caseta de bijuterii.

3. Discurile mari si designul din natura: Linia de bijuterii 2010 imbratiseaza inca modelele tip disc regasite in special la cercei! Inel triple Marquise
Niciodata la fel si niciodata de ajuns, cerceii cu discuri colorate sunt capabili sa spuna despre tinuta ta "Esti hot!" Designul bijuteriilor 2010 este puternic inspirat din natura: perle, frunze, flori sau diferite insecte vor fi regasite si adorate de pasionati. Penele raman in voga pentru a adauga un accent dramatic modelelor pline de natural.

In linii mari nominalizam "castigatorii la categoria Bijuterii 2010":
Coliere cu multe pietre Inel reglabil cu abalone
Modele din natura
Design dramatic, unic, neobisnuit
Cercei tip bucla cu disc
Inele cocktail cu pietre mari
Bijuterii cu perle
Negru
Look natural


Si cum orice tinuta trebuie sa se conformeze paletei de culori destinata anului 2010, aflati ca in cazul bijuteriilor la mare cautare vor fi galben, coral, iar pentru cei ce vor sa ia atitudine ingredientul perfect este negru. Citrinele, topazul galben si diamantele sau inlocuitorii acestora - zirconiile vor fi prietenele cele mai bune ale garderobei tale.

La final trebuie sa mai stiti ca nu vor fi deloc uitate anul acesta nici culorile traditionale: umbre de verde, griuri si maro ciocolatiu vor fi o alegere inteleapta a oricarui consumator de tendinte! Ce inseamna ele pentru indragostitii de bijuterii? Inseamna cuart fumuriu, cristale sampanie, aur galben si alb sau minunea de argint placat cu rhodium!

2010 va fi cel mai fierbinte, cel mai sexy, cel mai extravagant an al bijuteriilor, iar noi tocmai ne-am facut incalzirea.. sunteti gata si voi?!