marți, 28 februarie 2017

Cum si ce culori asortam in primavara 2017?

Tocmai am aruncat un ochi catre podiumuri fiindca nu demult a fost London Fashion Week si avem de unde trage cateva concluzii. In primavara 2017 avem in mod clar culori vii in garderoba, genti, pantofi si acccesorii. Bine, bine... culori vii... dar ce facem cu ele? Imediat iti oferim cateva ponturi fix pe tema aceasta: cum si ce culori combinam si asortam in primavara 2017. Ca de obicei, ideile de asortare de acum le vei putea folosi cel mai probabil si in vara ce va sa vina.

In primul rand trebuie sa stii ca vedeta intre culori este roz fuchsia. Nu alta nuanta de roz! Nu roz palid, nu roz migdala, doar fuchsia. Alaturi de rosul scarlet, verdele inchis (cel al padurii) si gabenul cel mai galben, fuchsia este cu siguranta una din culorile nu doar nelipsite de pe podiumuri, ci favorite in toata puterea cuvantului.

Dupa ce ai in fata toata paleta de culori, cum le combini?, cum asortezi piesele vestimentare in primavara 2017? iti spunem mai jos:

Fuchsia cu verde inchis si/sau albastru


Vei obtine o combinatie indrazneata folosind toate cele 3 culori impreuna. La fel de bine poti combina fuchsia cu oricare din celelalte doua. Recunoastem! Ideea nu este a noastra, ci a lui Rochas. Asa ca la un cardigan fuchsia poti asorta o gentuta albastra sau verde in zilele de primavara cand ai chef sa fii... tu.

Albastru inchis si/sau deschis cu rosu scarlet


Este o combinatie eleganta si fluida de culori care arata impecabil. Pe cat de neasteptata este asortarea albastrului cu rosul scarlet, pe atat de rafinata va fi in tinuta office sau cea casual, de zi. Un top bleu va arata superb combinat cu pantalonii sau fusta de un albastru intens si paltonul rosu scarlet. Celine este creatoarea care a avut inspiratia acestei combinatii sublime. 

Galben cu kaki


Da, in primavara 2017 ai putea purta o rochita de un galben curajos, impreuna cu o geanta kaki, eventual si o pereche de platforme in aceeasi nuanta cu geanta. Apropos! Se asorteaza din nou pe podiumuri geanta cu pantofii sau pantofii cu top-ul ales in tinuta.

Rosu si orange


Merg bine impreuna in primavara acestui an: rosu si orange. O noua combinatie de culori surprinzatoare ne incanta privirile in garderoba si e bine sa indraznim sa o adoptam. E in trend si ne va incalzi sufletul chiar si in zilele cu vreme mai capricioasa.

Si iar... fuchsia cu... lila


Daca e sa fie primavara, atunci sa combinam cu imaginatie fuchsia cu lila. Este inedit, plin de... happy, happy, joy, joy.

Speram sa iti fie de inspiratie acest mic ghid de combinatii culori pentru primavara 2017. Daca ai alte idei de a le asorta, te invitam sa ne scrii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu